top of page

Jeg disponerer  et hyggelig rom i Det Gule huset i Moss hvor du kan komme og prate om det du har behov for. Ingen problemer er for store, og ingen for små for å søke terapi. Sammen utforsker vi hva din situasjon er, og hvordan du ønsker å leve. Jeg kan ikke gi deg fasiten, men går sammen med deg og støtter deg på veien. 

 

Mennesker har alltid fascinert meg. Jeg er sosial av natur og gleder meg over gode menneskemøter på min vei. Livets opp- og nedturer har gitt meg verdifull erfaring om hvor mine grenser går. Hva kroppen tåler - og ikke tåler. Nå kan jeg ta bedre valg for meg, fordi jeg kjenner meg bedre. Jeg brenner for å dele verktøyene som varhet på egne tanker, kropp og følelser, ta egne behov på alvor og ikke minst være ærlig med seg selv. Det gir innsikt, og det vi kjenner til kan vi gjøre noe med.  

Videre er jeg utdannet innen Mediyoga og Mindfulness. Denne kompetansen tar jeg også med meg inn i terapirommet. Pust, kroppslige fornemmelser og varhet på hva som er - her og nå. Jeg har tidligere studert Grunnfag medisin og har en Bachelor innen merkantil fransk, markedsføring, internasjonalisering og ledelse. 

I terapirommet hos meg skal det være trygt å uttrykke alt du har behov for av tanker, følelser, drømmer og bekymringer. Ingenting er feil. Vi møtes som to likeverdige og utforsker hva som er - her og nå - og hvordan veien kan gå videre. Jeg går sammen med deg.  

 

Hilsen Vibeke 

Gestaltterapeut MNGF

bottom of page